SĂNĂTATEA ÎNCEPE CU MICUL DEJUN- TOAST CU AVOCADO, OU ȘI BRÂNZĂ CALCICĂ

    Orice părinte modern va pregăti acest mic dejun de senzație pentru cei mici…și cei mari. 🤭

    Această rețetă sănătoasă de toast cu avocado conține pâine cu cereale integrale prăjită, felii de avocado, ou și brânză calcică Igluul de Lapte. Poți opta pentru un ou fiert tare, poșat sau poți face chiar o omletă, și poți alege pâinea preferată a celui mic pentru a te asigura că va dori să încerce.

    Avocado este o sursă excelentă de vitaminele C, E, K și B6, precum și magneziu și potasiu. De asemenea, este bogat în acizi grași Omega-3, luteină și beta caroten. Ouăle sunt o sursă bună de proteine ​​și o sursă excelentă de nutrienți importanți, precum vitamina B6, B12 și vitamina D. Brânza calcică Igluul de Lapte este creată special pentru a oferi o sursă bogată și esențială de calciu, contribuind la dezvoltarea oaselor și dinților puternici ai celor mici, într-un mod gustos și atrăgător.

Haideți să pregătim acest deliciu sănătos!

Descarcă rețeta
toast cu brnza calcica Delaco Junior

INGREDIENTE

  • 2 felii de pâine prăjită
  • 1 avocado copt
  • 2 bucăți brânză Igluul de Lapte Delaco Junior
  • 2 ouă
  • Extra: ridichi, ceapă verde/chives, sare, lămâie, ulei de măsline.

MOD DE PREPARARE

Gătește ouăle după preferințe- în această rețetă am prăjit ouăle în puțin ulei de măsline și am păstrat gălbenușul moale.

Curăță și feliază avocado-ul copt.

Prăjește pâinea și alternează o felie de avocado, o felie fină de brânză calcică Igluul de lapte și felii subțiri de ridichi.

Pune deasupra ouăle, stropește cu puțină lămâie și presară un praf de sare.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial