MINI CHEESECAKE CU BRÂNZĂ CALCICĂ

    Să vină iepurașul și la desert! 😊 Te inspirăm cu cele mai simpatice și sănătoase cheesecake-uri, special pregătite pentru copii, cu cremă de brânză calcică.

Cu siguranță voi, mămicile, sunteți prinse cu pregătirea mesei de Paște și nu vă rămâne mereu timp să pregătiți și un desert pentru copii, în afara tradiționalului cozonac și a pascăi. Dar sperăm că văzând acești iepurași drăgălași vei dori să îi pregătești și tu, mai ales că sunt ușor de făcut. Îți propunem chiar să îl lași pe junior să le prepare, bineînțeles, sub atenta ta supraveghere și îndrumare. Va fi o plăcere să se implice în pregătirea “meniului de Paște”, iar satisfacția va fi la cote mari când le va gusta, știind că sunt făcute chiar de mânuțele lui.

Desigur, le poți face oricând acest desert celor mici și te poți juca cu imaginația pentru a forma și alte animăluțe, în funcție de tematica dorită de cei mici. 🤭

Descarcă rețeta
cheesecakes cu brânză calcică Delaco Junior

INGREDIENTE

Pentru blat:

  • 40g unt topit
  • 100g biscuiți digestivi

Pentru cremă:

  • 100g iaurt grecesc
  • 216g brânză calcică Igluul de lapte
  • 1 plic zahăr vanilat
  • esență de vanilie
  • 1 ou

MOD DE PREPARARE

Încălzește cuptorul la 180 de grade.

Zdrobește biscuiții și amestecă-i bine cu untul topit într-un bol, apoi împarte-i în 6 forme de silicon. Cu ajutorul unui pahar, pune puțină presiune până obții un strat uniform.

Într-un vas încăpător, adaugă toate ingredientele pentru cremă și amestecă-le cu ajutorul unui mixer. Împarte crema în cele 6 forme. Pune cheesecake-urile la cuptor pentru 35-40 de minute, la 180 de grade până capătă o culoare aurie, apoi lasă-le la răcit.

Se pot mânca direct cu gem, dulceață sau fructe sau optional, poți face o cremă. Ai nevoie de 100g mascarpone, 100ml frișcă lichidă și 1 lingură de miere. Cu ajutorul unui mixer, bate mascarponele, frișca și mierea până obții o cremă. Cu ajutorul unui poș, adaugă crema peste fiecare cheesecake. Pentru bucuria celor mici, ne folosim de câteva bezele mici pentru a obține niște urechiușe simpatice.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial