CARTOFI COPȚI CU CAȘCAVAL, ȘUNCĂ ȘI PORUMB, CEVA BUN LA CINĂ

    Ce-i pregătești juniorului la cină diseară? Avem o idee grozavă pentru un preparat rapid și gustos, care cu siguranță va fi pe gustul lui. Ai nevoie doar de cartofi, cașcaval Delaco Junior Nasturii Lunii, porumb și șuncă. Este o rețetă cu care vei merge la sigur, întrucât combină  gustul familiar al cartofului cu îndrăgitul cașcaval. 🎯Printre ele îi poți “camufla” bucățele de legume pe care refuză să le încerce sau să le mănânce sau alte alimente de care știi că are nevoie pentru dezvoltarea lui optimă. 

    Cartofii umpluți ne oferă opțiuni infinite de arome, în funcție de ingredintele alese și pot fi o masa delicioasă atât pentru pitici, cât și pentru voi, părinții. Așadar, puteți adapta această rețetă în funcție de preferințe sau de alimentele pe care le aveți în frigider.  

Descarcă rețeta
cartofi copți cu cașcaval Delaco Junior

INGREDIENTE

  • 2-3 cartofi albi, mari
  • porumb
  • șuncă
  • cașcaval Nasturii Lunii
  • sare, piper

MOD DE PREPARARE

Spală foarte bine cartofii și pune-i la fiert în apă cu sare până când furculița intră ușor în ei. Când au trecut testul, scoate-i din apă și încălzește cuptorul la 180 de grade.

Taie o parte mică din ei, cat să poți scoate miezul cu o linguriță. Zdrobește bine miezul și amestecă-l cu sare, piper, șuncă, porumb și cașcaval.

Așază cartofii într-o tavă și umple-i cu amestecul obținut. Presară cașcaval deasupra și pune-i la cuptor până când se rumenesc frumos.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial