DE-A V-AȚI ASCUNSELEA: SENDVIȘURI CALDE CU SPANAC

    Le-ai încercat pe toate: salată cu baby spanac, brioșe cu spanac, până și ruladă cu spanac și Juniorul tot refuză să mănânce această legumă atât de importantă în dezvoltarea lui. Fii fără grijă- am găsit o soluție D E L I C I O A S Ă. Cu siguranță nu ai încercat să “ascunzi” spanacul într-un sendvis, nu-i așa?

    Pregătește-i aceste sendvișuri calde cu felii de Emmentaler, felii de Gouda și spanac și te asigurăm că vor dispărea cât ai spune “cine nu e gata, îl iau cu lopata”. 😆

    Diferiții nutrienți care se regăsesc în spanac, inclusiv fier, calciu și vitamina K contribuie la susținerea creșterii și dezvoltării sănătoase a copiilor, la îmbunătățirea digestiei și la creșterea imunității. Sunt atâtea beneficii pe care cel mic desigur nu le poate conștientiza încă, mai ales dacă este în faza de aversiune față de legumele verzi 🤭. Feliile de Gouda și Emmentaler au un conținut bogat de proteine și calciu, iar Ursuleții poznași sunt gustoși și “undercover”.

Descarcă rețeta
sendvișuri calde cu emmentaler Delaco Junior

INGREDIENTE

  • 4 felii de pâine cu semințe
  • 4 lingurițe cremă de brânză/unt
  • 100g de baby spanac
  • 4 felii de Emmentaler Delaco Junior
  • 6 felii de Ursuleți Gouda Delaco Junior
  • 1 ou
  • 100ml lapte

MOD DE PREPARARE

Amestecă oul și laptele într-un bol.

Pregătește sendvișurile: unge fiecare felie de pâine cu puțină cremă de brânză, pune frunze de spanac sau baby spanac și câte 2 felii de Emmentaller sau 3 felii de Ursuleți Gouda.

Dă fiecare sendviș prin amestecul de ou și lapte.

Pune la cuptor la 180C timp de 15-20 de minute sau până când sendvișurile se rumenesc bine și devin aurii, iar brânza se topește și se întinde.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial