FRIGĂRUI CU BRÂNZĂ CALCICĂ ȘI FRUCTE

    Frigărui cu brânză calcică și fructe- un aperitiv colorat și delicios pentru cei mici, numai bun de pus pe masă de sărbători.  Fantomele de brânză sunt cele mai prietenoase aliate atunci când dorești să introduci fructe sau legume în alimentația celui mic. Au un conținut bogat de calciu și proteine, iar gustul este neutru și delicat, astfel încât le poț combina cu orice fructe sau legume care sunt pe gustul celor mici sau pe care vrei să le încerce.

    În plus, frigăruile sunt o modalitate apetisantă și jucăușă de a testa noi gusturi și arome. Dar cea mai bună parte este că le poți pregăti împreună cu cel mic; implicându-l în prepararea meselor sau a gustărilor, îi responsabilizezi dar îi și crești entuziasmul de a le încerca noi preparate. 

    În această rețetă am folosit mandarine, struguri și căpșuni, din dorința de a le pregăti și celor mici un aperitiv de sărbători care să fie pe gustul lor. Poți personaliza aceste frigărui în funcție de tematică, de preferințe și le poți face dulci și/sau sărate.

Descarcă rețeta
frigărui cu brânză calcică Delaco Junior

INGREDIENTE

  • 1 cutie de Branză calcică Fantomele de brânză
  • Căpșuni
  • Zmeură
  • Struguri
  • Mandarine

MOD DE PREPARARE

Spală bine căpșunile și taie-le pe jumătate.

Spală bine și strugurii și zmeura și desfă mandarina.

Pe un băț de frigărui, așază pe rând fructele și brânza calcică- ordinea ține de preferințe și creativitate 😊. 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial