DESERT DE PAȘTE: IEPURAȘI CU CIOCOLATĂ ȘI BRÂNZĂ CALCICĂ
“𝐈𝐞𝐩𝐮𝐫𝐚𝐬̦ 𝐜𝐨𝐜𝐨𝐧𝐚𝐬̦
𝐀 𝐟𝐮𝐠𝐢𝐭 𝐩𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐢𝐦𝐚𝐬̦
𝐀𝐦 𝐟𝐚𝐜𝐮𝐭 𝐚𝐥𝐭̦𝐢𝐢 𝐡𝐚𝐢𝐨𝐬̦𝐢
𝐃𝐞 𝐠𝐮𝐬𝐭𝐚𝐭, 𝐬𝐮𝐧𝐭 𝐝𝐞𝐥𝐢𝐜𝐢𝐨𝐬̦𝐢! “
Pentru masa de Paște și nu numai, răsfățați-i pe cei mici cu ceva delicios, pregătit chiar de voi. Iepurașii din foietaj cu ciocolată și codiță din brânzică calcică Fantomele de brânză sunt chiar ușor de făcut și au un dublu beneficiu- sunt și desert, dar sunt și benefici pentru sănătate. Mai exact, conțin și puțină ciocolată cât să fie apetisanți pentru cei mici, dar și brânză calcică, bogată în calciu și proteine.
Ai nevoie de doar 3 ingrediente: aluat de foietaj, crema preferată sau gemul preferat și brânză calcică. Dar cea mai bună parte este că se pregătesc atât de simplu și de rapid, încât îi poți pregăti împreună cu cei mici! 🐰
Descarcă rețeta
INGREDIENTE
1 pachet aluat de foietaj
Cremă de ciocolată, de vanilie, de fistic sau gem
1 cutie brânză calcică Fantomele de brânză
MOD DE PREPARARE
Decongelează cu aluat de foietaj pe care întinzi cremă de ciocolată sau crema favorită, poate sa fie cu ciocolată, vanilie, fistic sau chiar gem.
Impăturește foietajul în 2, apoi decupează fâșii din foietaj.
Răsucește foietajul și împletește până obții această formă.
Introdu iepurașii la cuptor, la 160 grade pentru 25-30 minute, până se rumenesc frumos.
Adaugă-le apoi o codiță din fantomele de brânză calcică Delaco Junior!