2 IDEI SIMPLE DE PACHEȚEL PENTRU ȘCOALĂ

    Dacă erați în căutare de idei pentru pachețelul de școală al juniorului, avem două rețete inspirate de prospețimea fructelor și legumelor și bineînțeles, de brânza calcică Igluul de lapte și de crema de brânză.

    Cu o textură fină și cremoasă, această cremă de brânză este concepută special pentru a fi ușor de întins pe biscuiți, pâine prăjită sau orice alt aliment preferat al copilului tău, sau gata de savurat în sendvișurile pentru școală.

    Igluul de lapte este creat special pentru a oferi copiilor o sursă bogată și esențială de calciu, contribuind la dezvoltarea oaselor și dinților puternici ai celor mici, într-un mod gustos și atrăgător, numai bun de pus la pachet.

Descarcă rețeta
idei pentru pachețelul de școală Delaco Junior

INGREDIENTE

  • Cremă de brânză Delaco Junior
  • Roșii cherry
  • Afine
  • Căpșuni
  • Brânză calcică Igluul de lapte
  • Șuncă

MOD DE PREPARARE

PACHEȚEL #1

Taie o felie de pâine în formă de triunghi și unge-o cu cremă de brânză. Pune deasupra câteva afine. Crema de brânză este excelentă atât în combinații dulci, cât și sărate, iar asocierea cu fructe de pădure este extrem de gustoasă.

Ia 2 forme de brioșe de silicon și umple-le cu afine și roșii cherry. Pune alături și câteva căpșuni dulci și zemoase.

 

PACHEȚEL #2

Unge o felie de pâine integrală/ cu semințe cu cremă de brânză și pune deasupra o felie de șuncă. Acoperă cu altă felie de pâine și taie sendvișul în 4 părți, astfel încât să obții mini sendvișuri.

Pune alături o cutie de brânză calcică, este o “garnitură” delicioasă pentru sendvișele.

Și pentru că suntem consumatori de roșii cu brânză, pune-i la pachet și câteva roșii cherry.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial