MOUSSE DE BANANE ȘI BRÂNZĂ CALCICĂ

    Când îi pregătești juniorului un desert hrănitor dar și irezistibil, ca acest mousse de banane și brânză calcică, te numești SUPER MAMĂ.

    Acesta nu este un simplu desert, este un echilibru între dulce și sănătos, o cremă atât de delicioasă și de fină încât juniorul nu îți va cere alt dulce din comerț. Magia stă în simplitatea și naturalețea acestuia, fiind făcut din doar patru ingrediente naturale.

     Copiilor le plac deserturile dulci și cremoase, iar mousse-ul de banane cu brânză calcică se ridică la nivelul așteptărilor lor. Este ușor de făcut, nutritiv și poate fi o activitate distractivă pentru copii să ajute la pregătire. Îi poți pune să felieze banana sau să amestece îngredientele. În plus, “strecori” și unele vitamine și minerale esențiale, astfel că vorbim de un dublu beneficiu: bun la gust, bun și pentru sănătate.

Descarcă rețeta
mousse de banane pentru copii cu brânză calcică Delaco Junior

INGREDIENTE

  • 1 buc Igluul de lapte Delaco Junior
  • 1 banană
  • 50 ml lapte
  • 2 linguri de miere

MOD DE PREPARARE

Pasează 3 cutii de brânză calcică Igluul de lapte împreună cu o banană tăiata rondele și amestecă bine pentru a forma baza.

Mixează bananele până când ajung la o consistență netedă, fără cocoloașe. Acest lucru asigură că vei obține are o textură catifelată.

Adaugă apoi laptele și mierea și amestecă până obții un mousse fin și pufos. Pe lângă beneficiile pentru sănătate, mierea oferă dulceață și savoare aceastui desert.   

Mousse-ul se poate servi cu dulceața preferată sau cu un sos de fructe de pădure.

Pune deasupra zmeură sau fructele pe care le preferă juniorul.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial