Mini cheesecakes pentru copii cu cremă din brânză calcică 🧁

Povestea dulce din weekend: mami, ce ne faci bun sâmbătă?

Mami știe: mini cheesecake în forme de brioșele, o mono porție perfectă pentru a satisface pofta de “dulce” și de…calciu. 😊

Cărui copil nu-i place un cheesecake bun? Dar imaginează-ți că aceste mini cheesecake-uri nu sunt doar apetisante, ci și pline de nutrienți! Mici delicii care conțin o cremă delicioasă din iaurt grecesc și brânză albă calcică, bogată în proteine și calciu natural, îndulcită cu un strop de miere. Sunt perfecte pentru mâinile micuțe și pentru poftele mari.

Pentru topping, poți opta pentru gemul sau dulceața preferată a celor mici și fructe proaspete de sezon. De altfel, poți transforma această experiență în “Ora de gătit cu Juniorul/Juniorii” și îl poți implica în aplicarea topping-ului: lasă-I să aleagă gemul și fuctele și să decoreze dupa pofta și creativitatea lui. Un desert delicios, personalizat chiar de ei. 🫶

Este o activitate distractivă, practică, care se încheie cu o recompensă gustoasă!

Descarcă rețeta
mini cheesecake pentru copii cu branza calcica

INGREDIENTE

  • Pentru blat: 100g biscuiți digestivi, 40g ulei de cocos 
  • Pentru cremă: 3x72g Brânză calcică Igluul de lapte, Miere, 145g iaurt grecesc

MOD DE PREPARARE

Amestecă biscuiții bine mărunțiți, împreună cu uleiul de cocos. 

Formează un blat din acest amestec și pune în forme de silicon pentru brioșe, apoi dă-le la rece.

Pentru cremă, amestecă toate ingredientele până obții o compoziție omogenă și cremoasă.

Așază crema în fiecare formă și dă mini cheesecake-urile la rece pentru minim 2-3h.

Pune topping-ul preferat din gem și fructe proaspete și ai un mini desert DELICIOS!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial