Gustare sau cină rapidă? Cu orice gând le-ai pregăti, îți garantăm că aceste brioșe cu cașcaval Nasturii Lunii vor fi o surpiză savuroasă pentru copii. Crusta aurie a cașcavalului, dulceața porumbului și aroma cepei verzi s-au întâlnit în aceste brioșe D E L I C I O A S E. Se pregătesc foarte simplu și sunt gata în aproximativ jumătate de oră, fiind o alegeră bună în zilele aglomerate din timpul săptămânii.
Știm că brioșele sunt mereu pe placul copiilor, iar versatilitatea acestora este de mare ajutor pentru a introduce anumite legume în alimentația lor. Încorporarea legumelor în dieta copilului poate fi adesea o provocare. Cu toate acestea, aceste brioșe sunt o modalitate inteligentă de a introduce mai multe legume fără a compromite gustul. De asemenea, este o oportunitate grozavă să testezi texturi și combinații noi. Ce alte legume ai mai pune în brioșe?
Descarcă rețeta
INGREDIENTE
2 ouă
250ml lapte
100ml ulei
250g făină
1 plic praf de copt
1 linguriță sare
200g cașcaval Nasturii Lunii, răzuit
150g porumb dulce
2-3 linguri cepșoară tocată (sau ceapă verde)
MOD DE PREPARARE
Preîncălzește cuptorul la 200 grade C. Unge tava de brioșe cu ulei.
Într-un castron, amestecă ingredientele umede: ouăle bătute ușor, laptele și uleiul. În alt bol, pune ingredientele uscate: făina, sarea, praful de copt, cașcavalul Delaco Nasturii Lunii răzuit, porumbul și cepșoara. Amestecă puțin cu o spatulă, apoi toarnă peste ele compoziția cu ou, lapte și ulei.
Omogenizează cu ajutorul spatulei, apoi pune compoziția în formele de brioșe, umplând cam ¾ din volumul acestora. Coace brioșele timp de 20-25 de minute.