BRIOȘE CU CAȘCAVAL, PORUMB ȘI CEAPĂ VERDE

    Gustare sau cină rapidă? Cu orice gând le-ai pregăti, îți garantăm că aceste brioșe cu cașcaval Nasturii Lunii vor fi o surpiză savuroasă pentru copii. Crusta aurie a cașcavalului, dulceața porumbului și aroma cepei verzi s-au întâlnit în aceste brioșe D E L I C I O A S E. Se pregătesc foarte simplu și sunt gata în aproximativ jumătate de oră, fiind o alegeră bună în zilele aglomerate din timpul săptămânii.

    Știm că brioșele sunt mereu pe placul copiilor, iar versatilitatea acestora este de mare ajutor pentru a introduce anumite legume în alimentația lor. Încorporarea legumelor în dieta copilului poate fi adesea o provocare. Cu toate acestea, aceste brioșe sunt o modalitate inteligentă de a introduce mai multe legume fără a compromite gustul. De asemenea, este o oportunitate grozavă să testezi  texturi și combinații noi. Ce alte legume ai mai pune în brioșe?

Descarcă rețeta
brioșe cu cașcaval Delaco Junior

INGREDIENTE

  • 2 ouă
  • 250ml lapte
  • 100ml ulei
  • 250g făină
  • 1 plic praf de copt
  • 1 linguriță sare
  • 200g cașcaval Nasturii Lunii, răzuit
  • 150g porumb dulce
  • 2-3 linguri cepșoară tocată (sau ceapă verde)

MOD DE PREPARARE

Preîncălzește cuptorul la 200 grade C. Unge tava de brioșe cu ulei.

Într-un castron, amestecă ingredientele umede: ouăle bătute ușor, laptele și uleiul. În alt bol, pune ingredientele uscate: făina, sarea, praful de copt, cașcavalul Delaco Nasturii Lunii răzuit, porumbul și cepșoara. Amestecă puțin cu o spatulă, apoi toarnă peste ele compoziția cu ou, lapte și ulei.

Omogenizează cu ajutorul spatulei, apoi pune compoziția în formele de brioșe, umplând cam ¾ din volumul acestora. Coace brioșele timp de 20-25 de minute.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial