A venit Iepurașul cu cea mai simpatică și delicioasă bruschetă 😊. Pe lângă înroșirea ouălelor de Paște și decorarea acestora, poți pregăti împreună cu cei mici aceste bruschete cu brânză calcică Igluul de Lapte, în formă de iepurași. Va fi distracție din bucătărie și le vei oferi șansa de a pregăti singuri un aperitiv drăgălaș de Paște pe care îl vor mânca cu plăcere.
Pune apoi aceste bruschete drăgălașe pe un platou și urmărește cum dispar… mai repede decât ai spune „Paște Fericit!”. Combinația de pâine crocantă, brânză calcică și roșii suculente fac ca această gustare să fie pe placul celor mici.
Gătitul cu copiii tăi oferă o mare varietate de oportunități pentru ca aceștia să învețe și să își dezvolte imaginația. Așadar, de acest Paște, lăsați iepurașii să aducă mai mult decât ciocolată – lăsați-i să ofere distracție și o gustare delicioasă și nutritivă!
Iată care sunt pașii pentru a pregăti acești iepurași:
Descarcă rețeta
INGREDIENTE
1 baghetă
Sos pesto
1 cutie Brânză Albă Calcică Igluul de Lapte
Roșii cherry
Frunze de busuioc
MOD DE PREPARARE
Taie felii o baghetă de pâine și unge feliile cu sos pesto.
Pentru a pregăti sosul pesto, amestecă într-un blender busuioc proaspăt, sale, ulei de măsline, zeamă de lămâie și semințe de pin.
Taie felii o bucată de brânză albă calcică pentru a face corpul iepurașului și din altă felie decupează-i urechile.
Taie o roșie cherry și formează o inimă.
Pentru ochi, pune boabe mici de piper și pune o frunză de busuioc pe post de codiță.