ÎNGHEȚATĂ CHEESECAKE CU BRÂNZĂ CALCICĂ

    Cel mai bun desert de vară făcut în casă există, arată ca în imagine și se numește înghețată cheesecake 🫶.

     Într-o zi fierbinte de vară, râsetele copiilor răsună prin curte, iar tu le zâmbești cu promisiunea unui răsfăț delicios care îi așteaptă în congelator. Înghețata cheesecake combină aromele bogate ale cheesecake-ului clasic cu efectul răcoritor al unei înghețate, creând un desert irezistibil pe care copiii îl vor adora.

    Dincolo de răsfăț, aceasta înghețată ofera beneficii nutritive semnificative. Brânza Igluul de lapte este o sursă de calciu, esențial pentru creșterea oaselor, iar mierea are efecte antibacteriene și este bogată în fier. Proprietățile sale naturale îl fac o alternativă mai sănătoasă la zahărul rafinat și oferă o aroma bogată desertului.

Să vedeți cât de simplu se poate face această înghețată și va fi o încântare atât pentru pentru copii mici dar și pentru voi! 

Descarcă rețeta
înghețată cheesecake cu brânză calcică Delaco Junior

INGREDIENTE

  • 1 cutie brânză calcică Igluul de lapte
  • 400ml frișcă lichidă
  • 2 linguri de miere
  • 1 linguriță extract de vanilie
  • 10 biscuiți digestivi
  • 100g dulceață de cireșe
  • Cornete pentru înghețată

MOD DE PREPARARE

Mixează într-un blender frișca, cele 3 bucăți de brânză calcică, mierea și vanilia.

Amestecă bine și toarnă compoziția omogenizată într-o caserolă.

Adaugă în înghețată dulceața de cireșe și biscuiții mărunțiți cu mâna.

Acoperă și lasă la congelator minim 2 ore.

Dupa 2 ore înghețata va fi încă moale, dar o poți amesteca cu miscări ample pentru a integra dulceața și biscuiții.

Congelează încă 2-3 ore sau până când devine fermă și ușor de format cupe de înghețată.

Înainte de servire lasă înghețata la temperatura camerei 10 minute și apoi așaz-o în cornete.

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial