Printre beneficiile înghețatei de casă cu brânză calcică se numără atât bucuria răsfățului, cât și siguranța ingredientelor din compoziție, fiind o opțiune bună pentru părinții care vor să le ofere copiilor un desert sănătos.
Înghețata cu brânza calcică și fructe oferă o multitudine de beneficii, atât din punct de vedere al aromei, cât și al nutriției. Prin încorporarea fructelor de pădure proaspete, îi asiguri copilului o doză de vitamine și antioxidanți esențiali, în timp ce brânza calcică Igluul de Lapte asigură sănătatea oaselor și a dinților, precum și o bunăstare generală.
Sunt delicioase, sănătoase și hrănitoare, iar în plus, se fac super ușor. Mixezi ingredientele, adaugi fructele și fulgii de ciocolată și pui la congelator.
Pe o scară de la 1 la 5, cât de mult i-a plăcut Juniorului tău? 😊
Descarcă rețeta
INGREDIENTE
1 cutie brânză calcică Igluul de lapte
1 banană
1 lingură de miere (sau sirop de arțar/agave dacă cei mici au sub 1 an)
1 linguriță esență de vanilie
100g fructe de pădure
1 lingură fulgi de ciocolată (opțional)
MOD DE PREPARARE
Pune brânza calcică, mierea, vanilia și banana într-un blender și mixează până obții o consistență cremoasă.
Cu ajutorul unei linguri, pune câte un cerculeț din această compoziție pe o tavă tapetată cu hârtie de copt.
Decorează cu fructele de pădure și fulgii de ciocolată.
In mijlocul fiecărui cerculeț introdu betișoare de înghețată.
Congelează pentru 2-3 ore sau până când înghețatele se întăresc.