ÎNGHEȚATĂ CU BRÂNZĂ CALCICĂ ȘI FRUCTE

    Printre beneficiile înghețatei de casă cu brânză calcică se numără atât bucuria răsfățului, cât și siguranța ingredientelor din compoziție, fiind o opțiune bună pentru părinții care vor să le ofere copiilor un desert sănătos.

Înghețata cu brânza calcică și fructe oferă o multitudine de beneficii, atât din punct de vedere al aromei, cât și al nutriției. Prin încorporarea fructelor de pădure proaspete, îi asiguri copilului o doză de vitamine și antioxidanți esențiali, în timp ce brânza calcică Igluul de Lapte asigură sănătatea oaselor și a dinților, precum și o bunăstare generală.

Sunt delicioase, sănătoase și hrănitoare, iar în plus, se fac super ușor. Mixezi ingredientele, adaugi fructele și fulgii de ciocolată și pui la congelator.

Pe o scară de la 1 la 5, cât de mult i-a plăcut Juniorului tău? 😊

Descarcă rețeta
înghețată cu brânză calcică Igluul de lapte

INGREDIENTE

  • 1 cutie brânză calcică Igluul de lapte 
  • 1 banană
  • 1 lingură de miere (sau sirop de arțar/agave dacă cei mici au sub 1 an)
  • 1 linguriță esență de vanilie
  • 100g fructe de pădure
  • 1 lingură fulgi de ciocolată (opțional)

MOD DE PREPARARE

Pune brânza calcică, mierea, vanilia și banana într-un blender și mixează până obții o consistență cremoasă.

Cu ajutorul unei linguri, pune câte un cerculeț din această compoziție pe o tavă tapetată cu hârtie de copt.

Decorează cu fructele de pădure și fulgii de ciocolată.

In mijlocul fiecărui cerculeț introdu betișoare de înghețată.

Congelează pentru 2-3 ore sau până când înghețatele se întăresc.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial